Skip to main content
Bosnia and Herzegovina

Euraxess
Босна и Херцеговина Вам жели добродошлицу! 

Пружамо информације и помоћ истраживачима - путем овог портала, као и уз подршку наших националних EURAXESS сервисних центара.

Уколико планирате истраживање или боравак у једној од институција у Босни и Херцеговини, обратите се једном од EURAXESS сервисних центара.

 

 

 

Шта је EURAXESS?

EURAXESS je jeдинствен интернет портал који пружа приступ широком пољу информација и услуга подршке за европске и неевропске истраживаче, који желе да своју каријеру наставе или започну у Европи.

EURAXESS пружа подршку истраживачима који желе да наставе каријеру у некој европској земљи, али и научним организацијама у потрази за изванредним истраживачким талентима. EURAXESS је заиста пан-европска иницијатива, подржана од 42 државe широм Европе.

 

 

Дајте својој каријери импулс

Овдје можете наћи хиљаде понуда за посао, могућности за финансирање, као и бесплатну помоћ при промјени земље у којој радите. 

Придружите се великом броју истраживача који већ користе предности EURAXESS и дајте својој каријери импулс.

 

 

Увећајте свој потенцијал!

Имате сјајну идеју? Треба ли Вам помоћ за развој?

Овдје можете пронаћи партнере у бизнису и академским круговима који Вам могу помоћи при патентирању, развоју, финансирању итд.

 

 

Пронађите најбоље истраживаче!

Тражите некога да се придружи истраживачком тиму? Овдје можете објавити слободна мјеста за рад, претражити биографије истраживача или склопити партнерства у EURAXESS мрежи.