Skip to main content
Bosnia and Herzegovina
NEWS15 Feb 2023News

POZIV ZA POSTDOKTORSKE KANDIDATE

MSCA

MSCA MASTER CLASS 2023 - Poziv za postdoktorske kandidate zainteresovane za prijavu na Horizon Europe MSCA Postdoctoral Fellowships poziv HORIZON-MSCA-2023-PF-01 sa “Universiti Catholikue de Louvain (UCLouvain)”, Belgija
 

  • Da li želite da proširite svoj istraživački horizont?
  • Da li želite da unaprijedite izglede za karijeru? 
  • Da li želite da se pridružite podsticajnom istraživačkom okruženju? 

 UCLouvain želi dobrodošlicu iskusnim istraživačima iz cijelog svijeta i nudi velike mogućnosti za saradnju. Zainteresovani su za rad sa postdoktorskim kandidatima koji već imaju jaku evidenciju publikacija i komplementarni istraživački program.

Organizuje se onlajn Master Class krajem maja 2023., koji je prvenstveno namijenjen kandidatima za postdoktorske stipendije Marie Sklodovska-Curie (MSCA-PF) sa UCLouvain-om kao institucijom domaćinom. Master Class kandidatima nudi priliku da upoznaju UCLouvain, a istovremeno imaju koristi za pisanje detaljnih prijedloga projekata. 

Da biste se prijavili za Master Class 2023 potrebno je poslati e-poštom svoju biografiju i ime vašeg (budućeg) UCLouvain supervizora na sara.vilmet@uclouvain.be do 5. maja 2023. Detaljnije informacije dobijaju se nakon registracije za Master Class. 

Provjerite da li ispunjavate uslove za MSCA-PF akciju kod gospođe Sare Vilmet (ADRE/RINT) - Telefon: +32 10 47 38 36 ili putem mejla Sara.vilmet@uclouvain.be

 

 

MSCA